fbpx
  • Savremeni informacioni sistemi za mala, srednja i velika preduzeća koja će optimizovati Vaše poslovanje

  • Odlično prilagođen vašim poslovnim potrebama, dugoročno potpuno stabilan

     

  • PANTHEON Manufacture je poslovni informacioni sistem za proizvodno orijentisana preduzeća, koja ulažu u stabilnost, napredne funkcionalnosti i prilagodljivost sistema.

     

Connect Software se bavi prodajom, implementacijom, podrškom i prilagođavanjem poslovnih programa za mala i srednja preduzeća. Veliki broj uspešnih implementacija najviše korišćenih poslovnih programa garant su Vam da birate pravog partnera za poslovnu saradnju.

Naš tim radi na implementaciji i održavanju najrasprostranjenijeg poslovnog softvera u Srbiji Pantheon. Naš tim takođe radi na podršci najrasprostranjenijeg domaćeg poslovno knjigovodstvenog programskog paketa Blue Soft 04. Imamo bogato iskustvo u radu sa poslovnim informacionim sistema kod malih i srednjih preduzeća i veoma brzo i lako možemo da završimo implementacije kao i migraciju sa postojećeg poslovnog softvera na Pantheon. Takođe smo tu i da Vas posavetujemo da odaberete pravi program u skladu sa vašim mogućnostima.

Naša vizija se zasniva na činjenicama da korišćenje informacionih tehnologija u poslovnim procesima podiže poslovanje preduzeća na jedan viši nivo, u smislu da bitno utiče na povećanje produktivnosti, sniženje troškova, adekvatno praćenje trendova poslovanja, formiranje kratkoročnih i dugoročnih planova i strategija... Naša misija je da tržištu ponudimo alate koji će organizacijama omogućiti potpuno iskorišćenje navedenih prednosti u cilju lakšeg ostvarivanja poslovnih ciljeva, a samim tim i veće dobiti.

 

Nalazimo se na adresi Futoška 35, 21000 Novi Sad

 

From Address:
 

*Da bi ste nas lakše pronašli, unesite Vašu adresu a potom kliknite na opciju GET ROUTE

 

Please publish modules in offcanvas position.