// Poslovni program (ERP) za veleprodaju

OPTIMIZUJTE PROCESE I BLAGOVREMENO ODGOVORITE ZAHTEVIMA TRŽIŠTA

Poslovni program PANTHEON osigurava da imate uvid u stanje zaliha i narudžbina u bilo kom trenutku. Skladište je povezano sa ostalim odeljenjima u preduzeću, pa se samim tim rad obavlja mnogo brže. Uređeno poslovanje, uhodani procesi i pouzdan program omogućavaju da narudžbina stigne do kupaca bez odlaganja.

Vreme je da svoje resurse odlučno usmerite na rast preduzeća.

POUZDANOST PROGRAMA I DUGOROČNA SARADNJA​

Preko 150.000 ljudi svakodnevno koristi Pantheon u preduzećima različitih delatnosti. Proverite zašto!

USKLAĐENOST SA RAČUNOVODSTVENIM PROPISIMA​

Potpuno prilagođen računovodstvenim propisima Srbije kao i zemalja u regionu čime dobijate uštedu u vremenu za pripremu zakonom propisanih izveštaja za vaše preduzeće. Program se redovno ažurira sa promenama čim nastane izmena tako da nemate potrebu za dodatnim evidencijama.

JEDINSTVENO REŠENJE ZA VAŠA PREDUZEĆA U INOSTRANSTVU​

Poslovni program je lokalizovan i zakonski usklađen za veliki broj zemalja, vodite vaše filijale i međunarodno poslovanje. Cela korporacija može koristiti isti poslovno informacioni sistem i zadržati lokalne specifičnosti kao što su jezički (17 jezika) i zakonski propisi.

Želite program koji pokriva sve poslovne procese u vašem preduzeću?

Pantheon koristi veliki broj korisnika što vam garantuje stabilnost i pokrivenost svih standardnih poslovnih procesa. Pre nego što se odlučite za rešenje, sve vaše poslovne procese ćemo vam prikazati kroz Pantheon. Tako ćete pre nabavke poslovnog softvera steći sliku u kojoj meri vam Pantheon odgovara.

Vaš poslovni proces je specifičan i ne možete da nađete gotovo rešenje?

Naravno, ukoliko prilikom prezentovanja vama potrebnih funkcionalnosti poslovnog softvera utvrdimo da imate specifičnost na koju standardni Pantheon ne može da odgovori, tada radimo procenu za razvoj rešenja po zahtevu. Naš razvojni tim, nezavisno od proizvođača softvera, može da razvija specifična rešenja integrisana sa Pantheonom. Time ćete automatizovati i vaše specifične poslovne procese koji nisu pokriveni Pantheon softverom, a biće deo jedinstvenog sistema;
Hajde da razgovaramo o tome kako da unapredite svoj posao. Objasnite nam vaše poslovanje i vaše potrebe, u ovakvim razgovorima možemo da vam prenesemo iskustva kako smo slične probleme rešili kod naših korisnika koji se bave sličnom delatnošću kao vaše preduzeće.
Besplatna prezentacija vaših poslovnih procesa